fbpx

Om Marianne

Slip stressen og kom i balance med dit liv, gennem ID Life og Stress coaching.

 Altid har jeg arbejdet med mennesker i læring og i bevægelse. Som lærer og underviser har jeg hjulpet mange elever gennem faglige og personlige udfordringer og jeg har fulgt de samme familier gennem mange år

Som leder i skolen har jeg fortsat mit relationsarbejde og set hvilken forskel det gør at have den enkeltes resurser i fokus.

Jeg er selv på en kontinuerlig rejse for at udvikle mig og lære nyt om mig selv og andre.

Jeg har haft en ordentlig omgang stress, hvor min krop sagde fra og jeg måtte sygemelde mig fra jobbet i lang tid, så jeg kender til de tanker og følelser, der kan melde sig – for slet ikke at tale om alt det udenom: sygemelding, jobcenter, lægebesøg, sygefraværssamtaler osv.

Dengang var der ingen professionel hjælp og det kunne jeg virkelig godt have haft brug for så var det nok forløbet anderledes.

Nu anbefaler jeg alle at søge hjælp, for det er meget svært at stå alene med stress. Når det gælder stress, kan de nærmeste ikke altid være den bedste hjælp, selv om de gerne vil.

De skal støtte på deres måde.

Jeg er gift og har to børn. Jeg elsker at rejse og opleve nye steder og mennesker. Det giver mig god energi. Og så interesserer jeg mig for teater, musik og kultur i det hele taget. Jeg kan godt lide god mad og min mand er god til at lave den. Jeg kan også selv, men …

Yoga har jeg stor fornøjelse af, når jeg ellers komme afsted til det og jeg har en drøm om at blive havkajakroer. Jeg elsker at komme ud på vandet i kajakken og derude er jeg virkelig en del af naturen.

Uddannet Stress Mentor og certificeret Stress Coach ved Lifeacademy