fbpx

Om Marianne

Slip stressen og kom i balance med ID Life og Stress coaching.

Altid har jeg arbejdet med mennesker i læring og i bevægelse. Som lærer og underviser har jeg hjulpet mange elever gennem faglige og personlige udfordringer. Jeg har fulgt de samme familier gennem mange år.

Som leder i skolen har jeg fortsat mit relationsarbejde og haft fokus på den enkeltes resurser.

Jeg har selv været der og har gået hele vejen selv.

Jeg har haft en ordentlig omgang stress. Min krop sagde fra –  jeg måtte sygemelde mig fra jobbet i lang tid. Så jeg kender til de tanker og følelser, der kan melde sig – for slet ikke at tale om alt det udenom: sygemelding, jobcenter, lægebesøg, sygefraværssamtaler osv.

Jeg havde ikke selv den rette professionelle hjælp. Det kunne jeg virkelig godt have brugt, for så var det nok forløbet anderledes.

Siden har jeg specialiseret mig i at hjælpe andre ud af stress. Nu anbefaler jeg alle at søge hjælp. Det er meget svært at stå alene med stress. Når det gælder stress, kan de nærmeste ikke altid være den bedste hjælp, selv om de gerne vil.

De skal støtte på deres måde.

Jeg er gift og har to børn. Jeg elsker at rejse og opleve nye steder og mennesker. Det giver mig god energi. Og så interesserer jeg mig for teater, musik og kultur i det hele taget. Jeg kan godt lide god mad og min mand er god til at lave den. Jeg kan også selv, men …

Yoga har jeg stor glæde af, når jeg ellers komme afsted til det og jeg elsker at komme ud på vandet i havkajak.

Stress specialist og stressterapeut fra Stresslægen

Coach fra ID Academy

Stress Mentor og certificeret Stress Coach ved Life Academy

mindfulness-instruktør