fbpx

ID Life Coaching i København

ID Life coaching er en metode, som arbejder bredere og dybere end de fleste coaching metoder. ID Life coaching handler ikke kun om arbejdslivet, men om hele livet.

ID fremelsker de mest resursefyldte sider af vores identitet

Jeg støtter dig i at finde lige præcis din vej og dine resurser, som du inderst inde godt ved er der, men som du lige nu har mistet fokus på. Medcoaching hjælper jeg dig til at finde livsglæde og balance.

Vi arbejder med din fremtid i et udviklingsforløb hvor du bliver bevidst om, hvad du i virkeligheden ønsker dig, og hvordan du kan skabe det i dit liv

ID Lifecoaching omhandler alle områder af livet og som bidrager til din personlige udvikling.

Med ID Lifecoaching handler det om, hvordan vi har det, og hvad der bremser eller støtter os i at få det liv og de relationer, vi ønsker. Såvel i arbejdslivet som i det øvrige liv. Vi finder indre sande svar og opdager de ressourcer, vi rummer og går på opdagelse i nye muligheder med fornyet energi.

Vi kigger sammen på de spørgsmål, følelser og tanker du ønsker at arbejde med

Eksempler på emner, som andre har ønsket at arbejde med i coaching

Hvordan ved jeg om jeg er på rette vej?

Jeg vil gerne have en bedre relation til …..

Jeg har svært ved at fuldføre det jeg sætter i gang

Jeg er ikke god nok til det, jeg laver

Jeg forstår ikke, at jeg bliver ved med at gentage mine fejl

Jeg vil gerne nå mine mål, men der er noget der bremser

Jeg er stresset og har svært ved at holde fast i mine værdier

Coaching hjælper dig til at forbedre dit selvværd og din livskvalitet – og tage styringen tilbage i dit liv.

Lad ikke dine gamle overbevisninger eller andre mennesker styre dit liv, dit humør og dine følelser. Coachingen hjælper dig til, at DU kommer i førersædet

Du kan have glæde af personlig coaching f. eks.

 • Når du spørger dig selv om du har det liv, du ønsker dig
 • Når du føler at du sidder fast i dit liv og sætter dig mål du ikke når
 • Når du ønsker større trivsel og udvikling for dig selv eller i dit job
 • Når du ønsker bedre og dybere relationer til andre
 • Når du har en følelse af mellemtilfredshed
 • Når du ønsker at blive bevidst om de tankemønstre og overbevisninger, der bremser dig
 • Når du ønsker et bedre selvværd og selvtillid
 • Når du har negative tanker – også om dig selv
 • Når du ønsker at forbedre dine relationer til andre
 • Når du har svært ved at mærke dine egne grænser og stå ved dem
 • Når du ønsker en bedre balance og glæde i dit liv
 • Når du frygter en eksamen eller jobsamtale
 • Når du har lyst til personlig udvikling

Sådan arbejder jeg med ID Life coaching

Jeg arbejder først og fremmest med samtalen. Jeg lytter og spørger ind til det, du sætter ord på, føler og viser med din krop. Målet er, at du bliver bevidst om, hvad der er på færde i dit liv, hvad er det der er svært, hvilke forhindringer, der er, og hvilke ressourcer du har i dig selv for at overkomme dem. Er der nogle mønstre du gentager i dit liv eller nogle blokeringer, som ikke er hjælpsomme for dig? Jeg støtter dig mentalt i din opdagelsesrejse, HVOR DU LÆRER DIG SELV BEDRE AT KENDE

Det giver ro i sindet og balance, energi og glæde i livet.

Følelserne og kroppen er med i samtalen. Jeg inddrager forskellige øvelser og støtter dig i at mærke efter i kroppen.